L’IREC participa en 6 projectes de 4 Agrupacions en Tecnologies Emergents

  • Energy storage
  • Smart energy management

El passat desembre del 2019, la Secretaria d’Universitats i Recerca va assignar cofinançament procedent del FEDER a les agrupacions en tecnologies emergents. L’IREC participa activament en 6 projectes de 4 agrupacions en aquesta convocatòria:

– GRAPHCAT (Integro i Autograph)
– FEM IoT (P1 i P2)
– FUSIONCAT (P3)
– BASE3D (LIGHT3D)

Aquestes agrupacions han d’actuar com a plataformes pilot de demostració de noves tecnologies adreçades al teixit productiu i amb orientació de mercat. L’objectiu és potenciar la valorització i la transferència de coneixement i les capacitats d’absorció del teixit productiu. Una vegada incorporat aquest coneixement en els processos, els productes i els serveis, es pretén que generin un valor afegit alt per a les empreses i la societat. Es vol accelerar la introducció al mercat de nous productes o processos disruptius, o bé generar un benefici social significatiu.

Aquest ajut compta amb el suport de la Unió Europea a través del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) i la Secretaria d’Universitats i Recerca del Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya dins el marc de les agrupacions en tecnologies emergents.