Conferencia “Flexibilitat energètica en edificis: un actiu clau en la transició energètica”


El grup ECOS – Eficiència Energètica en Sistemes, Edificis i Comunitats de l’IREC organitzarà, dilluns 26 de març a Barcelona (9:00-13:00h), un taller de conferències amb el títol “Flexibilitat energètica en edificis: un actiu clau en la transició energètica”. L’objectiu del workshop és aprofundir en el paper de la flexibilitat energètica que poden tenir els edificis i els vehicles elèctrics en la transició energètica cap a un futur escenari amb una elevada penetració de energies renovables. Es presentaran resultats de les activitats  desenvolupades en el marc de la  IEA EBC, Annex 67 (Energy Flexible Buildings – http://www.annex67.org ) i altres projectes de recerca internacionals i nacionals en aquest àmbit.

Informació i Inscripció: Cal formalitzar la inscripció per limitacions d’aforament en sala (places limitades). Inscripció gratuïta.

Tota la informació, incloent-hi el programa de la jornada i registre on-line està disponible en el següent enllaç: https://goo.gl/forms/dziqw1XDBztbHkFO2